Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
Title Image

Povestea noastră

Povestea Delice Pan

La fel ca orice lucru făurit pe această lume, totul a început în imaginația unui brutar pasionat de munca sa. Idea a stat la dospit din anul 2012 până în anul 2015, moment în care am plămădit pentru prima dată pâine de calitate pentru comunitatea din apropiere.

În tot acest timp, frământând aluatul cu trudă și pricepere, o nouă idee a prins contur în imaginația primului brutar, iar în anul 2016 am preparat probabil cele mai delicioase produse de patiserie umplute din abundență. Astfel, încet încet, grija pentru alimentele curate, sănătoase, făcute din grâu bun, cu atenție și migală, ne-a adus în casele oamenilor.

Acum, am ajuns să ne mutăm într-o fabrică nouă, în care zi de zi punem dragoste în noile sortimente de pâine, cozonaci și alte produse savuroase.

Odată cu această mutare am dat și un nume nou poveștii noastre:

Delice Pan | Savoarea Pâinii

Istoria noastră

Chiar dacă au trecut câțiva ani de la prima pâine plămădită până la fabrică de astăzi, am păstrat proaspătă dragostea pentru pâine.

Prima pâine plămădită

Anul în care idea incipientă de a deschide brutăria a devenit realitate și momentul în care am plămădit pentru prima dată pâine de calitate pentru comunitatea din apropiere.

Diferențierea pe piață

Am preparat probabil cele mai #delicioase produse de patiserie umplute din abundență care ne-a adus în casele oamenilor și am început să dezvoltăm afacerea.

Un nou capitol

Mulțumirea clienților noștrii ne-a ajutat să punem și mai multă dragoste în noile sortimente de pâine, cozonaci și alte produse savuroase, motiv pentru care ne-am mutat într-o nouă fabrică modernă. Odată cu această mutare am dat și un nume nou poveștii noastre: Delice Pan | Savoarea Pâinii

Echipa noastră

Pentru a ne îndeplini misiunea aleasăîn fiecare zi, peste 30 de colegi pun dragoste în ceea ce fac   ducem mai departe povestea Delice Pan | Savoarea Pâinii.